De Zwem4daagse start op 1 juli 2019

Nog
2 3 3
dagen

Algemene informatie Zwem4daagse

De Zwem4daagse is in 1970 voor het eerst georganiseerd in Deventer op initiatief van voormalig waterpolo-international Ruud van Feggelen. Sindsdien is het een grote publiekstrekker die jaarlijks meer dan 100.000 enthousiaste kinderen en volwassenen trekt.
Het aantal deelnemers verschilt per Zwem4daagse, van 50 tot 2000 deelnemers. Het basisconcept van de Zwem4daagse is: een afstand van 1000, 2000 of 4000 meter afleggen, verspreidt over vier dagen.

Iedereen kan meedoen aan de Zwem4daagse, van jong tot oud! Het zorgt voor een kennismaking met de zwemsport en veel plezier onder de deelnemers.

Veel zwemplezier!

Informatie over de zwem4daags Lansingerland

Zwemvereniging De Watervogels organiseert in samenwerking met zwembad De Windas van 2 juli t/m 6 juli 2018 de 6e editie Zwem4daagse van Lansingerland.  Iedereen is van harte welkom om mee te doen en een mooie sportieve prestatie neer te zetten. Tegelijkertijd lever je met je deelname een bijdrage aan een goed doel.

De bedoeling is dat er verspreid over 5 dagen tussen 18.30 en 20.30 uur 4 keer gezwommen wordt door jong en oud, om op de vierde dag de medaille te kunnen ontvangen. De afstanden waaruit gekozen  kan worden zijn 250m, 500m en 1000m per avond. Het evenement zal in het buitenbad van zwembad De Windas plaatsvinden.

U kunt op 2 manieren inschrijven.

NIET IN DE RIJ STAAN. Maak gebruik van de voorinschrijving onder het kopje "inschrijven" op deze site. U betaalt dan €8,- per deelname.

Heeft u de informatie ingevuld dan krijgt u de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Het is mogelijk om meerdere inschrijvingen in één keer te betalen. Na de betaling ontvang u een e-mail. Als bijlage bij de deze mail is een Voucher toegevoegd. Deze dient u uit te printen en mee te nemen. Dit is uw startbewijs.

De tweede mogelijkheid is om in te schrijven bij de ingang van het buitenbad op maandag 2 juli of dinsdag 3 juli  De kosten bedragen dan €10,-.

Het is niet mogelijk aan de Kassa van de Windas in te (voor)schrijven

Tijdens het evenement zullen er diverse activiteiten zijn. Meer weten hierover, volg dan deze website of via het Facebook evenement.

Heeft u vragen dan kunt u mailen naar z4d@zvdewatervogels.nl.

Namens de organisatie van de Zwem4daagse,

Activiteitencommissie ZV de Watervogels